Billet til FESTLIG FREDAG

SKAL DU MED TIL FESTLIG FREDAG DEN 3. SEPTEMBER?

2 år uden festival – det er ikke til at holde ud! Vi har i flere måneder arbejdet målrettet på at finde en løsning til, hvordan vi alligevel kan få bare en lille smule festival. Den løsning har vi nu, og vi er helt vildt glade for, at vi d. 3. september 2021 kan inviterer dig til FESTLIG FREDAG. Der er sat et begrænset antal billetter til salg – så hvis du vil med, så skynd dig at få bestilt din billet.

UDSOLGT!

SÅDAN BESTILLER DU DIN BILLET:

Er du klar til musik, kærlighed og fest? Så er det bare om at få bestilt din billet til FESTLIG FREDAG.
Du bestiller din billet gennem vores online billetsystem. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bestiller billetter, så får du her en kort guide:

Du bestiller din billet gennem vores online billetsystem. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bestiller billetter, så får du her en kort guide:

  • Du kan bestille både på faktura og på EAN-nummer.
  • Bestiller du som institution, og skal bruge en faktura til den enkelte borger, så er du nødt til at oprette en bestilling til dem hver. Dette gælder også, hvis I fx kommer I flere grupper på forskellige tidspunkter – så skal der laves forskellige bestillinger.
  • Faktura og billet sendes til den mail, som skrives ved bestillingen. Det er en god idé lige at tjekke en ekstra gang, om du har skrevet den rigtige mailadresse på. Hvis du mod forventning ikke får noget fremsendt, så skal du endelig kontakte os.
  • Har du ikke modtaget din(e) billet(ter), og har du betalt via ean nummer, så skal du tjekke hos din egen økonomi afdeling, inden du kontakter os. Vi kan kun se om der er betalt eller ej – Ikke aktuel status.
  • Dit bookingnummer er det telefonnummer, som du skriver på din bestilling.
  • Hvis du vælger at betale med faktura, så skal bestillingen betales ved bankoverførelse. Du skal være opmærksom på betalingsfristen.
  • Vi sælger KUN billetter til mennesker med udviklingshæmning og deres eventuelle ledsagere.
Billettype Pris pr person
Festlig Fredagsbillet - publikum 250 kr.
Festlig Fredagsbillet - ledsager 250 kr.

Telefontid på billetkontoret

Vores billetkontor holder åbent hver dag på mailen billetter@solundfestivalen.dk
Vil du hellere snakke med vores søde folk på kontoret, så er du velkommen til at ringe på 86 52 55 66.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:
Tirsdag kl. 09.30 – 14.00
Torsdag kl. 12.00 – 15.30

Ringer du udenfor telefontiden, så er du velkommen til at lægge en besked på vores svarer. Hvis du vil være helt sikker på, at vi ringer tilbage, så send os en mail på billetter@solundfestivalen.dk

SÅDAN FÅR DU DIN BILLET (ARMBÅND)

Du får tilsendt en digital billet til den mail, som du har indskrevet ved bestillingen.
Billetterne bliver sendt til dig, når vi har godkendt bestilling og fakturaen er betalt.

AFHENT BILLET

Når du ankommer til festivalen med din digitale billet/stregkode, kan du afhente dit armbånd enten ved at finde billetvognen ved parkeringspladsen ved Landsbyen Sølunds hvide sansehus ‘Snozelhuset’. Husk enten din stregkode, som enten kan vises udprintet eller på din smartphone.

BILLETSTATUS?

Hvis vi mod forventning ikke har udsolgt, når festivalen starter, vil det fremgå her på hjemmesiden. Det er muligt at købe billetter i vores billetvogn fra båndvognen ved ‘Snozelhuset’ ved festivalens Vestergadeside. Det er vigtigt, at du kontakter os inden, så du er sikker på, at der er en billet til dig ved ankomst.

Du kan også spørge til billetstatus på billetter@solundfestivalen.dk eller holde dig orienteret på hjemmeside eller vores facebookside.
På dagen kan du ringe på 8652 5566.

Vi sælger KUN billetter til mennesker med udviklingshæmning og eventuelle ledsagere

BARE LIGE EN LILLE BITTE BILLET TIL MIG?

Flere gange har vi ved indgangen skuffet mange gæster med et klart og tydeligt NEJ til en billet. Vi kan ikke … må ikke … vil ikke lukke flere gæster ind, end myndighederne tillader. Vores publikums tryghed og sikkerhed er fundamentet for Sølund Musik-Festival – også til FESTLIG FREDAG.

FESTLIG FREDAG 2021 bliver et festfyrværkeri af musik, kærlighed og fællesskab. Hvis du vil være sikker på en billet, så bestil den i god tid!

BLIV MEDHJÆLPER

Vil du være en af vores nye medhjælpere? Er du klar til en sjov og anderledes oplevelse? Og vil du beriges med oceaner af kærlighed og nye venskaber? – Så læs mere her.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.