Refundering af billet

Refundering af billetter

Refundering af billetterne foregår gennem vores online refunderingssystem, hvor du udfylder felterne i formularen. Du kan her på siden læse alt hvad du har brug for omkring refundering, men skulle der alligevel opstå tvivl, så tøv ikke med at kontakte os. Vi anbefaler, at du i første omgang selv udfylder formularen, men opstår der problemer undervejs, som gør, at at har brug for vores hjælp, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os, og så vil vi hjælpe dig. Du skal have ordrenummer og kontonummer klar, så letter til nemlig processen.

Billetkonteret har telefontid:
Tlf.: 8652 5566
Tirsdag fra kl. 10.00 til kl. 13.30
Torsdag fra kl. 10.00 til kl. 13.30.

Vores mail er altid åben, og har du brug for et hurtigt svar, så anbefaler vi, at du henvender dig her billetter@solundfestivalen.dk.

Du kan refundere dit billetkøb frem til d. 15. august 2021. 

SÅDAN refunderer DU billetter

Dit billetkøb refunderes ved at udfylde formularen, som du finder her på siden ved at trykke på den grønne boks. Vi modtager ikke refunderinger ved at skrive en mail. Hvis du har brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte os. 

Er du fortsat i tvivl om, hvordan du refunderer din billetter, så send en mail på billetter@solundfestivalen.dk.

Du kan refundere dit billetkøb frem til d. 15. august 2021. 

hvad sker der, når jeg har sendt formularen afsted?

Det kan tage op til 30 dage fra du har sendt formularen afsted til du modtager dine penge retur.  Hvis der skulle opstå problemer undervejs, så kontakter vi dig på mail. Vi har ikke mulighed for at give dig en status på din refundering. Har du ikke modtaget din refundering efter 30 dage, så send en mail til billetter@solundfestivalen.dk med dit navn samt ordrenummer. 

BLIV MEDHJÆLPER

Vil du være en af vores nye medhjælpere? Er du klar til en sjov og anderledes oplevelse? Og vil du beriges med oceaner af kærlighed og nye venskaber? – Så læs mere her.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.