Corona

sådan håndterer vi corona-situationen

Nedenfor kan du få svar på nogle af de spørgsmål, som du måtte have om festivalen 2021 med opdaterede svar omkring Regeringens genåbningsplan. Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på festival@solundfestivalen.dk

Hvad betyder genåbningsplanen for Sølund Musik-Festival?

Den 6. maj blev Folketingets partier enige om en langsigtet genåbningsplan. Desværre indeholdt denne plan en række restriktioner, som ikke gør det muligt at gennemfører festivalen. 

Det betyder endvidere, at festivalen er aflyst.  Vi ønsker ikke at udsætte vores publikum for smitterisiko. Vi er forpligtiget til at følge alle retningslinjer, og vi vurderer hele tiden, hvad der kan lade sig gøre med særligt blik for det fantastiske publikum, vi laver festival for.

Derfor har vi besluttet, at vi aflyser årets festival, som blot giver os endnu mere tid til at planlægge 3 dage, d. 7. – 9. juni 2022, med et brag af god musik, fællesskab og kærlighed. 

MEN KAN I SÅ IKKE NÅ AT LAVE NOGEN FORM FESTIVAL I ÅR?

Vi er gået i tænkeboks og er i fuld gang med at få hånd om forskellige alternative og nedskalerede scenarier. Her kigger vi bl.a. på de restriktioner, vi måtte være underlagt, og derfor er det endnu umuligt at vide, om vi kan lave noget som helst.

Hvorfor flytter I ikke festivalen?

Vi vil ikke  rokke ved festivalens traditionsrige placering er, da det ikke bare er at flytte et kryds i kalenderen. Festivalen er båret af gæster, frivillige og leverandører, som vi er dybt afhængige af, står til rådighed. Som skrevet arbejder vi på alternative formater, men det er ikke muligt for os,at afvikle den festival, vi kender.

Hvad sker der med min billet, hvis festivalen bliver aflyst i 2021?

Da festivalen i 2021 aflyses, har du nu mulighed for at refunderer din billet købt til festivalen 2020. Du udfylder formularen og sende den afsted til os. Det er ikke muligt at foretage refundering ved blot at skrive en mail. Du kan forvente op til 14 dages behandlingstid.  

Ønsker du at beholde din billet, så foretager du dig ingenting. Har du spørgsmål hertil, så er du velkommen til at sende os en mail på billetter@solundfestivalen.dk.

HVORNÅR ER DER FESTIVAL I 2022?

Om vi ses næste år? – det kan I bande på, vi gør. Næste års festival er d. 7. – 9. juni 2022.  

BILLETSALGET SALGET STARTER D. 1/11 – 2021.

BLIV MEDHJÆLPER

Vil du være en af vores nye medhjælpere? Er du klar til en sjov og anderledes oplevelse? Og vil du beriges med oceaner af kærlighed og nye venskaber? – Så læs mere her.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.