Corona

sådan håndterer vi corona-situationen

Nedenfor kan du få svar på nogle af de spørgsmål, som du måtte have om FESTLIG FREDAG 2021.

Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på festival@solundfestivalen.dk

HVILKE OVERVEJELSER HAR I GJORT JER I FORHOLD TIL FESTLIG FREDAG?

Vi har de seneste uger fuldt nøje med i nyhederne om udviklingen af coronasmitten i Danmark. Med den opdaterede vaccinationsplan, så føler vi os overbeviste om, at det er forsvarligt at afvikle en arrangement d. 3. september 2021. 

Som det ser ud lige nu, så har sundhedsmyndighederne meldt ud, at man forventer at ophæve alle restriktioner d. 1. september 2021, hvorfor vi har valgt at ligge FESTLIG FREDAG efter denne dag. Man kan aldrig vide sig sikker med covid-19, så vi har taget udgangspunkt i de restriktioner, som gælder for udendørsarrangementer i august og planlagt FESTLIG FREDAG efter dette.

Vi opfylder derfor både krav om antal gæster og afstand. Derforuden vil der være ekstra fokus på hygiejne. 

SKAL MAN HAVE CORONAPAS?

Ja, du skal have coronapas, hvis du vil deltage i FESTLIG FREDAG. Hvis man af den ene eller anden årsag ikke har et coronapas til den tid, så bedes man kontakte vores billetkontor på billetter@solundfestivalen.dk. Du må ikke møde op på pladsen uden coronapas eller foregående aftale.

Hvad sker der med min billet, hvis FESTLIG FREDAG bliver aflyst?

Hvis vi mod forventning ikke kan afvikle FESTLIG FREDAG pga. covid-19, så får du naturligvis pengene tilbage for din billet. . 

BLIV MEDHJÆLPER

Vil du være en af vores nye medhjælpere? Er du klar til en sjov og anderledes oplevelse? Og vil du beriges med oceaner af kærlighed og nye venskaber? – Så læs mere her.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.