Overført billet

overførte billetter

Vi har her på siden forsøgt at samle et overblik over, hvordan du skal forholde dig, hvis du har valgt at overfører billetten fra de to aflyste festivaler i 2020 og 2021.

Skal jeg foretage mig noget?
Er du en af dem, som har valgt at få overflyttet din billet fra de aflyste festivaler, så skal du ikke foretage dig noget. Din bestilling ligger i vores billetsystem, hvor den er klar til at blive brugt i 2022. Det gælder både bestilling af overnatning, morgenmad, festivalpakke etc.

Hvad gør jeg, hvis det er ændringer eller spørgsmål i min bestilling?
Vi kan ikke foretage ændringer i din bestilling, og derfor skal du kontakte vores billetkontor på mail eller telefon, som vil hjælpe dig med at finde en løsning. Husk at have dit fakturanummer (4-tal) eller kundenummer klar, så vi nemmere kan hjælpe dig.

Vores billetkontor holder åbent hver dag på mailen billetter@solundfestivalen.dk
Vil du hellere snakke med vores søde folk på kontoret, så er du velkommen til at ringe på 86 52 55 66.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:
Mandag kl. 09.30 – 14.00
Tirsdag kl. 09.30 – 14.00
Torsdag kl. 12.00 – 15.30

Kan jeg få pengene tilbage?
Det er ikke muligt at få refunderet sin billet. Det sker kun under særlige omstændigheder. Du er velkommen til at kontakte billetkontoret, som vil hjælpe dig. 

Virker billetten til valgfri festivaldag i 2022? 
Nej, det gør den ikke. Billetten virker til de dage, som du har bestilt den til i 2020 eller 2021. Har du bestilt en onsdagsbillet til festivalen 2020, så virker den til onsdag i festivalen 2022. Vi har ikke mulighed for at ændre dage, så er der ændringer til billetten, da skal du kontakte vores billetkontor, som vil se om de kan hjælpe dig. 

SÅDAN FÅR DU DIN BILLET (ARMBÅND)

Du får tilsendt en digital billet til den mail, som du har indskrevet ved bestillingen.
Billetterne bliver sendt til dig, når vi har godkendt bestilling og fakturaen er betalt.

AFHENT BILLET

Når du ankommer til festivalen med din digitale billet/stregkode, kan du afhente dit armbånd enten ved at finde billetvognen ved parkeringspladsen ved Landsbyen Sølunds hvide sansehus ‘Snozelhuset’ eller ved billetvognen på Gammel Sølund (den modsatte ende af hovedindgangen). Husk enten din stregkode, som enten kan vises udprintet eller på din smartphone.

FIND VEJ TIL BILLETVOGNEN

Vi har to billetvogne – én i hver enden af pladsen.
Kommer du fra Vestergade(hovedindgangen), hvor du også har langtidsparkeringen, finder du tydelige skilte til billetvognen.

Kommer du fra hovedvej 170, er der en billetvognen ved de hvide bygninger.

ÅBNINGSTIDER i BÅNDVOGN

Mandag fra kl. 10.00 – 14.00
Tirsdag fra kl. 09.00 – 21.00
Onsdag fra kl. 09.00 – 21.00
Torsdag fra kl. 09.00 – 21.00

BLIV MEDHJÆLPER

Vil du være en af vores nye medhjælpere? Er du klar til en sjov og anderledes oplevelse? Og vil du beriges med oceaner af kærlighed og nye venskaber? – Så læs mere her.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.