FORENINGEN

Vil du være medhjælper på Sølund Musik-Festival, skal du samtidig være medlem af foreningen Sølund Musik-Festival. Medlemskabet giver dig stemmeret på årets generalforsamling og mulighed for at stille op til Sølund Musik-Festivals bestyrelse. Det koster 100 kr. om året.

GENERALFORSAMLING

Foreningen Sølund Musik-Festival afholder én gang årlig ordinær generalforsamling.  Dagsorden ifølge vedtægter; punkt til dagsorden, ændring af vedtægter mv., skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen. Du kan sende en mail til festival@solundfestivalen.dk

SÅDAN BLIVER DU MEDLEN

FORNY DIT MEDLEMSKAB

MobilePay: Overfør 100 kr. til 45 62 81.
Under ’Skriv besked’ skal du skrive hele dit navn, og hvis der er plads til det, kan du også tilføje dit hold.

Er du i tvivl om noget?  Spørg på mail denne mail: medarbejder@solundfestivalen.dk

VEDTÆGTER

Læs vedtægter for foreningen Sølund Musik-Festival.

MEDHJÆLPERFEST

Hvert år i oktober fejre afholder vi medhjælperfesten. Arrangementet er altid den første fredag i oktober, og i 2021 vil det være d. 1. oktober.
Tilmeldingen starter i starten af september, og meldes ud på vores Facebookside og i et nyhedsbrev.

Er du i tvivl? Send en mail til medarbejder@solundfestivalen.dk

BLIV MEDHJÆLPER

Vil du være en af vores nye medhjælpere? Er du klar til en sjov og anderledes oplevelse? Og vil du beriges med oceaner af kærlighed og nye venskaber? – Så læs mere her.

Scroll til toppen