Frivillig

Kan jeg blive medhjælper på Sølund Musik-Festival?

Ja, det kan du, hvis du er fyldt 18 år. Udover din alder så har vi ikke mange krav til, hvem du er. Hos os har vi plads til alle uanset køn, alder eller handicap. Vores eneste forventning er, at du har et strålende humør, gå-på-mod og et bankende hjerte for vores publikum.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Vi har en laaaaaang liste med medhjælperjobs med gode muligheder for enhver smag. På en lille måned forvandler vi de grønne arealer i Landsbyen Sølund til festivalplads med store scener, telte, camping og barer. Der findes ikke et enkelt svar på, hvad man laver som medhjælper på Sølund Musik-Festival, men et sted mellem opstilling, være med under festivalen og efterfølgende nedtagning.

Vi tilbyder et frirum, hvor du som medhjælper kan bruge alt det du i forvejen kan fra dit arbejde, eller kan hænge alt det kendte på knagen inden du går ind, og bruge din energi på noget helt nyt og spændende.

Klik dig videre og se hvilke spændende jobs, vi kan tilbyde dig lige nu.

ER DU ALLEREDE FRIVILLIG?

Er du frivillig medhjælper på Sølund Musik-Festival men har glemt hvordan du kommer ind på FRITS? 

Hvordan bliver jeg medhjælper?

For at være medhjælper på Sølund Musik-Festival, så skal du i første omgang være medlem af foreningen Sølund Musik-Festival. Du bliver medlem af foreningen ved at betale dit kontingent på 100 kr.  Medlemskontingentet kan betales med Dankort eller Visa/Dankort og betales gennem vores medhjælpersystem. Det er ingen fortrydelsesret på betalingen af medlemskontingentet. 

Derudover har festivalen nogle standardregler for, hvor mange timer man skal arbejde som medhjælper – det er uanset om du arbejder i opstillingen, under festivalen eller nedtagning. Reglerne bestemmes på den årlige generalforsamling.

Du skal, aktuelt, arbejde 12 timer som medhjælper på Sølund Musik-Festival.

Der kan være undtagelser. Disse undtagelser aftales mellem driftskoordinatoren på området, formanden for holdet og den pågældende medhjælper.

Du kan ansøge om at blive medhjælper på Sølund Musik-Festival ved at søge ledige tjanser på vores jobportal

Får jeg noget som medhjælper?

Det gør du! Der bliver i den grad tanket op på kontoen med livsglæde og kærlighed. Tre dage på Sølund Musik-Festival giver dig enestående oplevelser med en helt særlig gruppe mennesker. Vi lover dig, at du kommer til at gå smilende herfra.

Desuden får du med garanti en masse nye bekendtskaber, stemmeret til vores generalforsamling og adgang til vores festlige medhjælperfest hvert år i oktober.

Som om det ikke var nok, så følger der også:

  • Et medhjælperarmbånd, der giver dig adgang til festivalen og medhjælper campen.
  • Dit medhjælperarmbånd giver dig adgang til vores medhjælperområder, hvor du får billige øl, sodavand og drinks og der med garanti andre medhjælpere i området til snak, hygge og gode grin.
  • Der er selvfølgelig god mad svarende til din vagt. Et godt og nærende måltid som nydes i vores hyggelige medhjælperområde.
  • Vi sørger også for, at alle på pladsen kan genkende dig og hylde dig for din gode indsats. Du får også en fed medhjælper t-shirt, som med garanti sikre dig en selfie eller to ved vores publikum, hvis du har lyst.
  • Og så er der den famøse medhjælperfest. God mad, billig bar og fabelagtig dansemusik. Vi kan godt garantere at de forbudte dansetrin får ben at gå på. Medhjælperfesten er en god mulighed for at klappe hinanden på skulderen og sige tak for en uforglemmelig festival.

Har I styr på sikkerheden?

Sølund Musik-Festival er et sted, hvor vi i særlig grad passer på hinanden. Det gør vi også ved, at vores arbejdsplads skal være sikker og sund. Vi har alle lovpligtige arbejdsskadeforsikringer. MEN! en arbejdsskade er én arbejdsskade for meget! Dit ansvar er at læse vores retningslinjer om sikkerhed på festivalen – og at efterleve dem. Samtidig, kærligt men bestemt hjælpe din sidemand til også at læse dem og efterleve dem.)

Læs vores sikkerhedspjece som pdf-fil her.
Hør vores sikkerhedspjece som lydfil her.

Vil du snakke med os?

Du er altid velkommen til at kontakte os på vores medhjælpermail: medarbejder@solundfestivalen.dk.

I kan også snakke med os på de sociale medier. Vores facebookside hedder ‘SMF medhjælpere’. Den finder du lige HER. 

Ønsker du at opsige dit medlemsskab og derved ikke være medhjælper på Sølund Musik-Festival, da skal du enten kontakte din formand/kvinde på det hold, du er tilknyttet eller sende en mail til festivalens medhjælperkoordinator – medarbejder@solundfestivalen.dk.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.