presse

akkreditering

AKKREDITERING OMFATTER:

  • Backstage gæsteadgang inklusive adgang til backstagecaféen ’Johns Corner’, der også kan bruges som arbejdsstation.

Strøm til elektronik (aftales) Er du journalist eller fotograf på en af de etablerede medier, er du hjerteligt velkommen på Sølund Musik-Festival. Du skal bare lige akkrediteres først. Send en mail til Sarah Theibel på  sarah@solundfestivalen.dk. Hun bekræfter din akkreditering indenfor to hverdage.

  • Kun med særlig begrundelse akkrediterer vi mediefolk, der ikke har pressekort. Pressekortet vises ved VIP-båndvognen ved Vestergadeindgangen
  • Internetadgang

Har du brug for anden akkreditering eller kontakt til en bestemt artist, kan du kontakte festivalchef Lasse Mortensen på lmt@solundfestivalen.dk eller 40 41 13 08. Så prøver vi at få en aftale i stand inden festivalen.

BEMÆRK

Er du akkrediteret som ekstern fotograf, kan du få adgang til at fotografere fra ‘graven’ foran Store Scene i de første tre numre af hver kunstners optræden.

BEMÆRK

Er du akkrediteret som ekstern fotograf, kan du få adgang til at fotografere fra ‘graven’ foran Store Scene i de første tre numre af hver kunstners optræden.

Du skal blot henvende dig til Kim Daugaard i området for intern kommunikation.

Derudover må du ikke tage billeder af kunstnerne på scenen, med mindre det udtrykkeligt er aftalt med kunstneren/bureauet. Har du en forhåndsaftale, vil vi meget gerne have en kopi af denne, som fremvises til Kim Daugaard. Alternativt er vi behjælpelige på dagen via festivalchef Lasse Mortensen.

fakta om festivalen og pressebilleder

FAKTA OM FESTIVAL

  • Sølund Musik-Festival afviklede sin første festival i 1986.
  • Festivalen byder hvert år velkommen til omkring 20.000 gæster fordelt på tre dage.
  • Festivalen afvikles altid tirsdag, onsdag og torsdag i anden uge af juni.
  • Festivalen er verdens største festival for mennesker med fysisk- og psykisk udviklingshæmning.

PRESSEBILLEDER
Ønsker du særlige billeder tager på festivalen, skal du rette henvendelse til Sarah Theibel på mail sarah@solundfestivalen.dk.

SMUGMUG
Under festivalen inviterer vi pressen med ind i vores fotografers maskinrum på SMUGMUG. Er der et billede der, du gerne vil bruge i dit medie, så følg anvisningerne beskrevet på indgangsbilledet.

solund.smugmug.com

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.