Støt os

HJÆLP VORES KERNEPUBLIKUM MED AT KOMME PÅ ÅRETS FESTIVAL

Vi er meget afhængige af vores momskompensation. Således skal vi hvert år kunne præstere mere end 200 der donerer 200 kr. eller mere.

Så har du lyst til at støtte Sølund Musik-Festival med et beløb, kan du:

ENTEN

Sende et beløb af sted til firmaets MobilePay: 28 17 56 (Firma Mobilepay konto).

ELLER

Udfylde formularen 

Alle beløb modtages med kyshånd

Hvis du udfylder skemaet, får du inden for 24 timer en kvittering på mail med konto og donationsnummer. Hvis du ikke modtager en mail inden for 24 timer, beder vi dig sende en mail til kasseren@solundfestivalen.dk.

Opgiver du cpr.-/cvr.-nummer, får du fradrag efter gældende regler fra SKAT. OBS! Vi indberetter automatisk alle donationer over 200 kr. til SKAT.

KAN DET VÆRE LETTERE?

Udfyld formularen her

Tak for din gave!

støt os i dit testamente

Hos foreningen Sølund Musik-Festival søger vi at give mennesker med udviklingshandicap muligheden for fælles oplevelser og masser af samvær med hinanden.
Vi er verdens største musik event for – og med udviklingshæmmede mennesker. Vi arbejder utrætteligt på at den fysisk-, psykisk- og socialt dårligst borger, kan komme på sin egen festival. Vi er afhængige af donationer, og vi håber, at du vil støtte os med noget eller hele din formue i dit testamente.

Sådan gør du

Når du ønsker at støtte foreningen Sølund Musik-Festival i dit testamente, kan du oprette det gratis hos virksomheden Dokument 24. Det er nemt, enkelt og gratis at oprette online hos virksomheden. Du opretter dokumentet ved at svare på en række spørgsmål. Spørgsmålene tilpasses hele tiden dig og din familiære situation, så testamentet i sidste ende bliver skræddersyet til dig.

Når du har svaret på alle spørgsmål, sender Dokument 24 dig dit færdigoprettede testamente pr. e-mail. Herefter printes dokumentet og skrives under foran en notar eller foran 2 vitterlighedsvidner. Du vil modtage yderligere informationer om underskrift sammen med dit dokument.

Vi håber, at du vil hjælpe os ved at donere hele eller dele af din formue til foreningen Sølund Musik-Festival i dit testamente. På forhånd mange tak for din støtte.

Tak for din støtte!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.