HandiPressen

Vil du først lige se

Hvad HANDIPRESSEN laver på festivalen, så tjek dem ud på HANDIPRESSENS egen Sølund-hjemmeside .

NOGET FOR DIG?

  1. Læs først retningslinjerne her på siden.
  2. Derefter kan du udfylde tilmeldingsskemaet til højere på siden.

Vi skal have din tilmelding senest den 31. marts 2023.

HVAD ER HANDIPRESSEN?

HANDIPRESSEN er et projekttilbud til brugergrupper, der arbejder med aviser, hjemmesider, radio eller fjernsyn.

Er du handi-journalist, og har du en drøm om at interviewe din favoritstjerne eller være med til at sende live fra festivalen, har du mulighed for det på Sølund Musik-Festival.

MØD ET PAR AF JOURNALISTERNE HER

Kirsten Bastholm og Niels Bagge hedder et par af de meget erfarne journalister fra HandiPressen. Mød dem i et interview her 

GENERELLE RETNINGSLINJER

Når du har registreret dig som handi-journalist, bliver du kontaktet af den ansvarlige, Peter Pedersen. Handi-journalister skal have billet til festivalen på lige fod med alle andre festivaldeltagere.

GODKENDTE AFTALER MED KUNSTNERNE

Det er altid Peter Pedersen eller Carsten Bachmann, der er presseansvarlige for HANDIPRESSEN. De kontakter de kunstnere, du ønsker at interviewe.

De beder dem om at afsætte tid til interviews enten før eller efter deres koncert.

INGEN LANGE INTERVIEWS

Dine interviews må max tage otte minutter. Kunstnerne kan have andre aftaler, og de deltager også ofte i autografskrivning. Så få, men gode spørgsmål. 

TEKNIK

Du skal selv medbringe eget udstyr, hvad enten det er kamera, båndoptager, diktafon eller andet.

Bemærk: Sølund Musik-Festival optager også de fleste interviews med festivalens eget udstyr og bruger (måske) korte klip herfra på festivalens officielle facebookside eller instagramprofil. Hvis dit interview bliver brugt, får du selvfølgelig æren for det. 

FÆLLESSKABET

Backstage er et MEGET travlt arbejdsområde. Derfor skal du, så snart du har afsluttet dit interview, ud på festivalpladsen igen og hygge dig med dine venner og høre fed musik. Med andre ord: Det er ikke tilladt at hænge ud bag scenen, medmindre du aktuelt løser en opgave som handi-journalist eller tekniker.

VIGTIGT

Når du sender/mailer tilmeldingsblanketten, skal du samtidig sende:

  1. Billeder med navn og mobilnummer på de journalister, der gerne vil interviewe samt billeder af projektleder.
  2. Projektkoordinators navn og mobilnummer skal stå på samtlige journalistoplysninger.

Billeder, navnelister og mobillister sendes til følgende e-mail: peterpedersen16@gmail.com

SÅDAN TILMELDER DU DIG

Senest 31. marts skal vi have modtaget din tilmeldingsblanket. Snarest efter sender vi en tilmeldingsseddel. Du skal selv sørge for at bestille din billet gennem billetsalget her på siden. 

LODTRÆKNING

Den 14. april er der lodtrækning blandt de indsendte tilmeldinger. En uvildig person trækker lod om, hvem der interviewer hvilken kunstner, og du får besked samme dag på mail.

PRESSEKORT

De presseansvarlige for HANDIPRESSEN laver et pressekort med billede-id, mobilnummer på journalist og projektkoordinator.

De laver også en tidsplan, og senest i begyndelsen af juni får du et pressekort og en tidsplan med posten. Pressekortene giver adgang til Backstage-området på interview-tidspunkterne. Når du kommer på Backstage-områderne, bliver du hjulpet ind til “handipresse-afdelingen”. Her foregår interviewene.

KONTAKTPERSONER OG PRESSEANSVARLIGE FOR HANDIPRESSEN

Tilmelding HandiPressen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.