Tovli’ Tirsdag

TOVLI' TIRSDAG

”Tov’li Tirsdag” er Sølund Musik-Festivals omvendte inklusionsdag. Dagen hvor hele 8660 og andre interesseret er inviteret til festival, og hvor det almindelige møder det ualmindelige på en sjov og anderledes måde. Med andre ord; skal du og din familie, venner eller kollegaer opleve verdens største (og bedste) festival for udviklingshæmmede mennesker, så er det på Sølund Musik-Festival det sker.

Klokken 14.00 slår vi så dørene op til masser af musik og fest i gaden. Der er kolde Tovli’ Tirsdags øl, sprøde grillpølser, masser af god musik og nok kærlighed til at holde dig flyvende resten af juni

KØB BILLET TIL TOVLI' TIRSDAG

Du køber billet til Tovli’ Tirsdag i vores smarte billetsystem, som du nemt klikker dig videre til herunder. Når du har bestilt og betalt billetten, så sendes den til dig i din indbakke. Det er kun muligt at betale med kort.

4 af de hurtige:
  • Alle skal have billet til Tovli’ Tirsdag også hvis du allerede har armbånd til de en af de øvrige dage. De eneste, som ikke skal have billet til Tovli’ Tirsdag, er dem, som købt “alle dage – tirsdag, onsdag og torsdag”.
  • Børn under 12 år er gratis, men du skal huske at bestille billet til dem alligevel. Der vil blive spurgt om ID på børn under 12 år. Børnebilletten “købes” i billetsystemet.
  • Du kan købe billetter online frem til d. 10. juni kl. 23.30. Derefter kan billetter kun købes i indgang/døren til 100kr.
  • Medhjælpere har gratis adgang!

Har du spørgsmål eller oplever du problemer, så send en mail til festival@solundfestivalen.dk

Billetterne sættes til salg d. 3/4 kl. 12.00

SÅDAN FÅR DU DIN BILLET (ARMBÅND)

Du får tilsendt en digital billet til den mail. Ved indgangene påsættes der et Tovli’ Tirsdag armbånd ved fremvisning af gyldig billet. Der er plads til 10.000 mennesker på pladsen, og vi forventer fuldt hus foran scenerne.

Billetten kan vises udprintet eller på din smartphone.

Hvis man har mulighed for at hoppe på cyklen, tage bussen eller gå ned til pladsen, så opfordre vi jer til at gøre det. som du har indskrevet ved bestillingen.

GODT AT VIDE

Vi forventer mange mennesker i området om tirsdagen, og det gælder også biler. Hvis man har mulighed for at hoppe på cyklen, tage bussen eller gå ned til pladsen, så opfordre vi jer til at gøre det.  På den måde mindsker vi sandsynligheden for trafikkaos, og det bliver nemmere for alle at komme frem og tilbage.

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke på pladsen – det køber du selvfølgelig i vores mange mad-, drikke-, og ølboder, for på den måde at støtte Sølund Musik-Festival mest muligt.

BILLETSTATUS?

Hvis vi mod forventning ikke har udsolgt, når festivalen starter, vil det fremgå her på hjemmesiden. Er der billetter tilbage, kan de købes indgangen på festivalens Vestergadeside. Billetterne koster 100 kr. ved indgangen.  

Du kan også spørge til billetstatus på billetter@solundfestivalen.dk eller holde dig orienteret på hjemmeside eller vores facebookside.

OBS.! Har du billet til festivalen, dags- eller partoutbillet, så er Tovli’ Tirsdag gratis. Du skal blot vise dit armbånd ved indgangen. 

BARE LIGE EN LILLE BITTE BILLET TIL MIG?

Flere gange har vi ved indgangen skuffet mange gæster med et klart og tydeligt NEJ til en billet. Vi kan ikke … må ikke … vil ikke lukke flere gæster ind, end myndighederne tillader. 

BLIV MEDHJÆLPER

Vil du være en af vores nye medhjælpere? Er du klar til en sjov og anderledes oplevelse? Og vil du beriges med oceaner af kærlighed og nye venskaber? – Så læs mere her.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.