Sølund Musik-Festival 2021 er aflyst


Det er med tungt hjerte, at vi har valgt af aflyse verdens største, kærligste og vigtigste musikfestival for mennesker med udviklingshandicap. Festivalen, hvor op mod 20.000 udviklingshæmmede og deres hjælpere er aflyst i 2021.

Sådan håndterer vi corona-sitationen.
Nedenfor kan du få svar på nogle af de spørgsmål, som du måtte have om festivalen 2021 med opdaterede svar omkring Regeringens genåbningsplan.

Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på festival@solundfestivalen.dk.

Hvad betyder sommerens restriktioner for Sølund Musik-Festival?
D. 4. maj blev Folketingets partier enige om en genåbningsplan for sommeren. I genåbningsplanen er det besluttet en række restriktioner som gør, at det ikke er muligt at afvikle festival. 

Det betyder endvidere, at festivalen er aflyst. Selvom vi er kede af det og meget frustreret, så skal det understreges, at vi naturligvis ikke vil udsætte vores publikum for smitterisiko. Vi følger alle retningslinjer, og vi vurderer at det ikke vil være muligt at afholde en festival med den DNA og kærlighed som vi kender.

Datoerne for festivalen 2022 er allerede fastlagt – vi ses  d. 7. – 9 juni 2022. 

Hvorfor flytter I ikke festivalen til senere på året?
Vi vil ikke  rokke ved festivalens traditionsrige placering er, da det ikke bare er at flytte et kryds i kalenderen. Festivalen er båret af gæster, frivillige og leverandører, som vi er dybt afhængige af, står til rådighed i festivalweekenden og ugerne op til. De kan ikke automatisk forventes at være ledige senere på året. Desuden vil rokade være en satsning, da vi ikke kan være 100 procent sikre på, om restriktioner for større forsamlinger er udfaset på det tidspunkt.  

Bliver der så slet ikke noget Sølund Musik-Festival i år?
Vi har allerede lagt vores hoveder i blød og skruet op for de kreative tanker – kan vi lave noget der bare minder om festival? Vi savner vores publikum, og vi bliver dagligt mindet om, hvor meget I savner os. Det står derfor i vores magt, at afsøge alle tænklige scenarier, så vi måske alligevel kan ses til livemusik i løbet af 2021. Det bliver langt fra den festival, vi kender, men et plaster på festivalsåret, så ventetiden til 2022 ikke bliver så lang. Hold øje med vores sociale medier og vores hjemmeside. 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.